Gizlilik Politikası

Geçerlilik tarihi: 17 Ocak 2019

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI ("biz", "biz" veya "bizim") Rapor Görüntüleyiciyi çalıştırır
mobil uygulama (bundan böyle "Hizmet" olarak anılacaktır).

Bu sayfa, toplama, kullanma ve
Servisimizi ve sahip olduğunuz seçenekleri kullandığınızda kişisel verilerin ifşa edilmesi
bu verilerle ilişkilendirilmiş.

Verilerinizi Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kullanırız. Hizmeti kullanarak
Bilginin bu politikaya uygun olarak toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.
Bu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmediği sürece, bu şartlarda kullanılan şartlar
Gizlilik Politikası, Şartlar ve Koşullarımızdakiyle aynı anlamlara sahiptir.

Tanımlar
-----------

* Hizmet

Servis REPORT tarafından işletilen Rapor Görüntüleyici mobil uygulamasıdır.
GÖRÜNTÜLEYICI SINIRLI

* Kişisel veri

Kişisel Veriler, tespit edilebilecek yaşayan bir bireye ait veriler anlamına gelir.
Bu verilerden (veya bizim
sahip olma ya da elimize geçme olasılığı.

* Kullanım verisi

Kullanım Verileri, kullanımıyla otomatik olarak toplanan verilerdir.
Servis veya Servis altyapısının kendisinden (örneğin
sayfa ziyareti süresi).

* Kurabiye

Çerezler, cihazınızda depolanan küçük dosyalardır (bilgisayar veya mobil cihaz).

* Veri kontrolü

Veri Denetleyicisi, (yalnız veya
ortaklaşa veya diğer kişilerle ortak)
ve herhangi bir kişisel bilginin olduğu veya olacağı şekilde,
işlenmiş.

Bu Gizlilik Politikası’nın amacı için,
Kişisel veri.

* Veri İşlemciler (veya Servis Sağlayıcılar)

Veri İşlemcisi (veya Hizmet Sağlayıcı),
Veri Denetleyicisi adına verileri işler.

İşlemek için çeşitli Servis Sağlayıcıların servislerini kullanabiliriz.
Verilerinizi daha etkili.

* Veri Konusu (veya Kullanıcı)

Veri Konusu, Hizmetimizi kullanan ve
Kişisel Verilerin konusu.

Bilgi Toplama ve Kullanımı
------------------------------

Çeşitli amaçlar için çeşitli bilgi türleri topluyoruz.
Hizmetimizi size sunmak ve geliştirmek.

Toplanan Veri Türleri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kişisel veri
*************

Hizmetimizi kullanırken, bizden bize kişisel olarak kesin olarak bilgi vermenizi isteyebiliriz.
sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek tanımlanabilir bilgiler
("Kişisel veri"). Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler içerebilir, ancak içerebilir
sınırlı:

* E
* Çerezler ve Kullanım Verileri

Kullanım verisi
**********

Servise bir mobil cihazla eriştiğinizde, belirli
Cep tipi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, otomatik olarak
kullandığınız cihaz, mobil cihazınızın benzersiz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi
cihazınız, mobil işletim sisteminiz, mobil İnternet tarayıcısının türü
kullanım, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verilerini ("Kullanım Verileri") kullanın.

İzleme ve amp; Çerez Verileri
************

Etkinliklerimizi takip etmek için çerezleri ve benzeri takip teknolojilerini kullanıyoruz.
Servis ve belli bilgileri tutarız.

Çerezler, isimsiz bir içerebilen az miktarda veri içeren dosyalardır.
benzersiz tanımlayıcı. Çerezler tarayıcınıza bir web sitesinden gönderilir ve saklanır
cihazınızda. İşaretler gibi diğer izleme teknolojileri de kullanılmaktadır.
bilgi toplamak ve izlemek, iyileştirmek ve analiz etmek için etiketler ve komut dosyaları
servisimiz.

Tarayıcınıza tüm çerezleri reddetmesi veya bir
Çerez gönderiliyor. Ancak, çerezleri kabul etmiyorsanız,
Servisimizin bazı bölümlerini kullanabilir.

Kullandığımız Çerezlere Örnekler:

* Oturum Çerezleri. Hizmetimizi çalıştırmak için Oturum Çerezleri kullanıyoruz.
* Tercih Çerezleri. Tercihlerinizi hatırlamak için Tercih Çerezleri'ni kullanıyoruz.
ve çeşitli ayarlar.
* Güvenlik Çerezleri. Güvenlik Çerezlerini güvenlik amacıyla kullanıyoruz.

Verilerin Kullanımı
-----------

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI toplanan verileri çeşitli amaçlar için kullanır:

* Servisimizi sağlamak ve sürdürmek
* Size servisimizdeki değişiklikler hakkında bilgi vermek
* Servisimizin etkileşimli özelliklerine katılmanıza izin vermek için
bunu yapmayı seçtin
* Müşteri desteği sağlamak
* Analiz veya değerli bilgiler toplamak;
Hizmet
* Hizmetimizin kullanımını izlemek
* Teknik sorunları tespit etmek, önlemek ve ele almak

Genel Verilerin Korunması Altında Kişisel Verilerin İşlenmesinde Yasal Temel
Düzenleme (GDPR)
-------------------------------------------------- ------------------------------------------

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nden (AÇA) iseniz, RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI yasal
Bu belgede açıklanan kişisel bilgilerin toplanması ve kullanılması için temel
Gizlilik Politikası, topladığımız Kişisel Verilere ve belirli
hangi bağlamda topladığımız.

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI Kişisel Verilerinizi işleyebilir çünkü:

* Sizinle bir sözleşme yapmamız gerekiyor
* Bize bunun için izin verdiniz
* İşlem yasal haklarımıza dayanmaktadır ve tarafımızca geçersiz kılınmamaktadır.
hakların
* Ödeme işlemlerinde
* Yasaya uymak

Verilerin Saklanması
-----------------

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI Kişisel Verilerinizi yalnızca olduğu sürece koruyacaktır
bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli. Biz koruyacağız ve
Kişisel Verilerinizi yasal şartlarımıza uymak için gerekli ölçüde kullanın.
yükümlülükler (örneğin, uymak için verilerinizi tutmamız gerekirse
geçerli yasalarla), uyuşmazlıkları çözer ve yasal sözleşmelerimizi yürürlüğe koyar ve
politikaları.

RAPOR VIEWER LIMITED, dahili analiz için Kullanım Verilerini de koruyacaktır
amaçlar. Kullanım Verileri genellikle daha kısa bir süre için saklanır,
bu verilerin ne zaman güvenliği arttırmak veya
Hizmetimizin işlevselliği veya yasal olarak bu verileri saklamak zorundayız.
uzun süreler boyunca.

Veri Transferi
----------------

Kişisel Veriler de dahil olmak üzere bilgileriniz - ve
bakımı yapılan - eyaletinizin, vilayetin, ülkenin dışında bulunan bilgisayarlar veya
veri koruma yasalarının bundan farklı olabileceği diğer devlet yargı bölgeleri
yetki alanınızdakiler.

Amerika Birleşik Devletleri dışındaysanız ve size bilgi vermeyi seçin.
lütfen Kişisel Veriler de dahil olmak üzere verileri United’a transfer ettiğimizi unutmayın.
Orada belirtiyor ve işliyor.

Bu Gizlilik Politikasına rıza göstermeniz ve ardından bunu ibraz etmeniz
bilgi, bu transferle olan sözleşmenizi temsil eder.

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI sağlamak için makul olarak gerekli tüm adımları atar
verilerinizin güvenli ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlendiğini
ve Kişisel Verilerinizin hiçbir kurum veya kuruluşa devredilmeyeceği
Ülkenin güvenliğini de içeren yeterli kontroller olmadıkça
Verileriniz ve diğer kişisel bilgileriniz.

Verilerin İfşası
------------------

Ticari işlem
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

REPORT VIEWER LIMITED bir birleşme, satın alma veya varlık satışı ile ilgiliyse,
Kişisel Verileriniz aktarılabilir. Daha önce bildirimde bulunacağız.
Kişisel Veriler aktarılır ve farklı bir Gizliliğe tabi tutulur
Politika.

Yasal yükümlülükler
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI Kişisel Verilerinizi iyi niyetli inançla ifşa edebilir
Bu tür bir eylem için gerekli olduğu:

* Yasal bir yükümlülüğe uymak
* REPORT VIEWER LIMITED şirketinin haklarını veya mülkiyetini korumak ve savunmak.
* İle bağlantılı olarak olası yanlış yapmayı önlemek veya araştırmak
Hizmet
* Hizmet kullanıcılarının veya halkın kişisel güvenliğini korumak
* Yasal sorumluluklara karşı korunmak

Veri Güvenliği
----------------

Verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir, ancak hiçbir yöntemin kullanılmadığını unutmayın.
İnternet üzerinden aktarma veya elektronik depolama yöntemi% 100 güvenlidir.
Kişisel bilgilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmak için çaba sarf ederken
Data, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

California Çevrimiçi Koruması Kapsamında "İzlemeyin" İşaretleri Politikamız
Kanun (CalOPPA)
-------------------------------------------------- ---------------------------------------

Takip Etme ("DNT") özelliğini desteklemiyoruz. Takip Etme yapabileceğiniz bir tercih
Web tarayıcınızda, izlenmesini istemediğiniz web sitelerini bilgilendirmek için ayarlayın.

Tercihler veya Ayarları ziyaret ederek İzlemeyin özelliğini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
web tarayıcınızın sayfası.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği kapsamındaki Veri Koruma Haklarınız
(GDPR)
-------------------------------------------------- -----------------------------

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nin (EEA) vatandaşıysanız,
veri koruma hakları RAPOR İZLEYİCİ SINIRLI için makul adımlar atmayı hedefliyor
Kişisel Verilerinizin kullanımını düzeltmenize, değiştirmenize, silmenize veya sınırlandırmanıza izin verir.

Sizinle ilgili hangi Kişisel Veriler hakkında sahip olduğumuzdan haberdar olmak isterseniz ve
Sistemimizden kaldırılmasını istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Bazı durumlarda, aşağıdaki veri koruma haklarına sahipsiniz:

* Size ait olan bilgilere erişme, güncelleme veya silme hakkı.
Ne zaman mümkün olursa, telefonunuzun erişebilir, güncellenebilir veya silinmesini isteyebilirsiniz.
Kişisel Veriler doğrudan hesap ayarları bölümünüzün içindedir. Eğer sen
bu işlemleri kendiniz gerçekleştiremiyorsanız, size yardımcı olmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

* Düzeltme hakkı. Bilgilerinizi alma hakkınız vardır.
bu bilgilerin yanlış veya eksik olması durumunda düzeltilir.

* İtiraz etme hakkı. İşlemelerimize itiraz etme hakkınız vardır.
Kişisel Verileriniz.

* Kısıtlama hakkı. Kısıtlamamızı isteme hakkınız vardır.
kişisel bilgilerinizin işlenmesi.

* Veri taşınabilirliği hakkı. Size verilen haklara sahip olma hakkınız vardır.
üzerimizde bulunan bilgilerin bir kopyasını, makinede okunabilen
ve yaygın olarak kullanılan format.

* İznini geri çekme hakkı. Ayrıca para çekme hakkınız vardır.
REPORT VIEWER LIMITED'in sizin izninize dayandığı herhangi bir zamanda
kişisel bilgilerinizi işleme koyun.

Yanıt vermeden önce kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi lütfen unutmayın.
Bu tür istekler.

Hakkında Veri Koruma Otoritesine şikayet etme hakkınız bulunmaktadır.
Kişisel Verilerinizin toplanması ve kullanılması. Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin
Avrupa Ekonomik Alanındaki (AÇA) yerel veri koruma kurumunuz.

Servis sağlayıcıları
-----------------

Hizmetimizi kolaylaştırmak için üçüncü taraf şirketleri ve şahısları istihdam edebiliriz.
("Servis Sağlayıcılar"), Hizmeti bizim adımıza verin, Servis gerçekleştirin -
ilgili hizmetleri kullanın veya Hizmetimizin nasıl kullanıldığını analiz etmemize yardımcı olun.

Bu üçüncü taraflar, Kişisel Verilerinize yalnızca bunları gerçekleştirmek için erişebilir.
Bizim adımıza verilen görevler, ifşa etmemek veya başka bir iş için kullanmamakla yükümlüdür.
amaç.

Ödemeler
~~~~~~~~

Hizmet içinde ücretli ürünler ve / veya hizmetler sağlayabiliriz. Bu durumda,
ödeme işlemlerinde üçüncü taraf hizmetlerini kullanıyoruz (örneğin, ödeme işlemcileri).

Ödeme kartı bilgilerinizi saklamaya veya toplamayacağız. Bu bilgi
doğrudan sizin kullanımınızı kullanan üçüncü taraf ödeme işlemcilerimize sağlanmıştır.
kişisel bilgiler Gizlilik Politikasına tabidir. Bu ödeme
işlemciler, PCI tarafından yönetilen PCI-DSS tarafından belirlenen standartlara uyar
Visa gibi markaların ortak çabası olan Güvenlik Standartları Konseyi,
MasterCard, American Express ve Keşfedin. PCI-DSS gereksinimleri
ödeme bilgilerinin güvenli kullanımı.

Çalıştığımız ödeme işlemcileri:

* Microsoft Store Uygulama İçi Ödemeleri

Gizlilik Politikaları
<https://privacy.microsoft.com/tr-tr/privacystatement>

Diğer Sitelere Linkler
--------------------

Hizmetimiz, tarafımızca işletilmeyen diğer sitelere bağlantılar içerebilir. Eğer
bir üçüncü taraf bağlantısını tıkladığınızda, o üçüncü tarafın sitesine yönlendirileceksiniz.
Ziyaret ettiğiniz her sitenin Gizlilik Politikasını gözden geçirmenizi önemle tavsiye ederiz.

İçerik ve mahremiyet üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur ve sorumluluk almayız.
üçüncü taraf sitelerin veya hizmetlerin politikaları veya uygulamaları.

Çocuk Gizliliği
------------------

Hizmetimiz 18 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmemektedir ("Çocuklar").

Hiç kimseden bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgi toplamayız.
18 yaşın altında. Bir ebeveyn veya veli iseniz ve bunun farkında
Çocuğunuz bize Kişisel Veriler sağladı, lütfen bize ulaşın. Olursak
Doğrulama olmadan çocuklardan Kişisel Veriler topladığımızı biliyoruz
Ebeveyn iznimiz varsa, bu bilgiyi
Sunucular.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler
------------------------------

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Sizi haberdar edeceğiz
Yeni Gizlilik Politikasını bu sayfaya göndererek değişiklik yapar.

Hizmetimizle ilgili olarak e-posta ve / veya belirgin bir bildirim ile size bildireceğiz
değişimin etkili olması ve "yürürlük tarihi" nin en üstündeki
bu Gizlilik Politikası.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını düzenli aralıklarla gözden geçirmeniz önerilir.
Bu Gizlilik Politikasında yapılan değişiklikler, bu konuda yayınlandıklarında geçerlidir.
sayfa.

Bizimle iletişime geçin
----------

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın:
<https://www.thereportviewer.com/contact/contact-us>